top of page
Peper & Goud OUTLINED donker rood.png

Ontmoet Peper & Goud

Ontstaan vanuit de droomwens om gezamenlijk iets moois neer te zetten in Schagen hebben Sanne en Barry in 2018 deze kans met beide handen aangegrepen. De lunchkamer was binnen no time een feit! 

 

Het gouden team bestaat ondermeer uit mensen met een verstandelijke beperking. Dat ze daarmee van betekenis kunnen zijn voor de buurt, en tegelijkertijd iets terug kunnen doen voor mensen die het ook verdienen maakt voor hen het plaatje helemaal compleet!

‘Bij alles dat we doen willen we inspireren en geïnspireerd raken, onze gasten relaxed en gelukkig zien en ons personeel tevreden houden.’

De huiskamer van Schagen

Met Peper & Goud is Schagen een aangename huiskamer rijker. Een toegankelijke plek waar iedereen zich welkom voelt. En waar je met heerlijke koffie en mooie verhalen opnieuw verbinding, inspiratie en rust zal vinden!

 

We hebben goede koffie (ook to-go) en serveren dinsdag tot en met zaterdag ontbijt, lunch en andere heerlijke hapjes. Daarnaast hebben we op vrijdagavond een wekelijks wisselend afhaalmenu. Gezond, betaalbaar en verrassend lekker!

+

Menu

Kado

Iedereen houdt wel van een klein gebaar. Iets extra’s dat met liefde en aandacht is gegeven. Van het wisselende assortiment in de winkel gaat ook ons hart sneller kloppen.

 

Zo hebben we de hele collectie van Mooi Door Mij, vervaardigd door mensen op sociale werkplaatsen.

 

Vrolijke thee van Het Theezaakje, ook een sociale stichting. Aangevuld met leuke merken, zoals Storytiles, waar we zelf al jaren fan van zijn!

bottom of page